Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

ΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΓΕΛΟΣ



Χημικός – περιβαλλοντολόγος. Δραστήριος, εδώ και τρεις περίπου δεκαετίες, σε θέματα προστασίας και διαχείρισης του περιβάλλοντος, με σημαντική εμπειρία σε θέματα εκπαίδευσης για το περιβάλλον σε τοπικό, περιφερειακό, εθνικό και Ευρω-Μεσογειακό επίπεδο. Ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων, 4ος αντιπρόεδρος της Επιτροπής Περιφερειακής Ανάπτυξης (REGI) και αναπληρωματικό μέλος της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Δημόσιας Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων (ENVI) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Σκιώδης εισηγητής στο ΕυρωπαϊκόΚοινοβούλιο για θέματα κοινωνικής συνοχής, περιφερειακής ανάπτυξης, περιβάλλοντος για τους Πράσινους στο Ευρωκοινοβούλιο. Επικεφαλής των Οικολόγων Πράσινων στις εθνικές εκλογές του 2009, συντονιστής της καμπάνιας στις ευρωεκλογές του 2009. Εκλεγμένος με τον ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΑΝΕΜΟ Περιφερειακός Σύμβουλος και Γραμματέας του προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου. Εκπρόσωπος για μερικά χρόνια των Οικολόγων Πρασίνων στο συμβούλιο των Ευρωπαίων Πράσινων.
Θα βρίσκεται στην Κίσαμο αύριο όπου θα επισκεφτεί το δήμο στις 12.00 το μεσημέρι και αμέσως μετά θα περάσει από τα γραφεία του Νέου εμπορικού συλλόγου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: