Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ

Συνεδριάζει σήμερα η τοπική ενότητα Κισάμου ...με ένα πολύ σοβαρό θέμα "Γνωμοδότηση για τον σταθμό ΚΤΕΛ"!
Θεωρώ ότι είναι μείζονος σημασίας θέμα και θα ήταν πραγματικά ενδιαφέρον να ακούσουμε όλοι εμείς που ζούμε και αναπνέουμε τις γνώμες του 5μελούς συμβουλίου της κοινότητας Κισάμου! 
15.00 στο δημαρχείο Κισάμου!!!
Η παραπάνω συζήτηση είναι, μάλλον, η συνέχεια της προηγούμενης συνεδρίασης 7/2012 της 25-9-2012 (πριν 7 μήνες) όπου υπήρχε το σχετικό θέμα: «Κυκλοφορία και συγκοινωνία της περιοχής της Δημοτικής κοινότητας» και δεν πάρθηκε καμιά ουσιαστική απόφαση, παρά την γνωμοδότηση της τοπικής κοινότητας, από τον Δήμο!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια: