Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΓΡΑΜΒΟΥΣΑ

Για να αλλάξει το διαχειριστικό στην νήσο Γραμβούσα.....πράγμα που απ΄ότι βλέπω είναι αγώνας για κάποιους..... χρειάζεται τεράστια προσπάθεια. Η παραχώρηση του την χρυσή εποχή του ΠΑΣΟΚ έγινε πραξικοπηματικά, και όλοι μας -όσοι παρευρέθηκαν και ενθυμούνται-  δυσανασχετήσαμε που αψήφισαν την γνώμη των συμβούλων και πολιτών. 
Βέβαια θα μου πείτε; Τι θα άλλαζε και τι θα γινόταν καλύτερο για την Γραμβούσα αν έμενε στο δήμο και δεν την παραχωρούσαν στην αρχαιολογία; Μιας και γνωρίζουμε την απάντηση, είναι καλό να ευχαριστήσουμε την αρχαιολογία για την προσπάθεια ανάδειξης της και να πλευρίσουμε το θέμα από διαφορετική πλευρά τώρα..... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: