Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

ΠΟΣΟΙ ΠΗΓΑΝ;

Τέλος καλοκαιριού..... και η απάντηση που περιμένουν πολλοί ..που ασχολούνται με τον Μπάλο είναι.......
- Πόσα εισιτήρια κόπηκαν ...από στεριά και θάλασσα; 
Είναι κάτι που νομίζω ότι ενδιαφέρει όλους μας, με την καλή έννοια, εξάλλου είναι και υποχρέωση των υπευθύνων να μας ενημερώσουν. Αφήστε που είναι και διαφήμιση.....αν μαθευτεί ότι όλη η Κρήτη περνάει καλοκαιριάτικα από τον εναπομείναντα παράδεισο μας.
Πόσοι;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εγω το κοβω 170.000

Ανώνυμος είπε...

Τον Μπάλλο και την Γραμβούσα , όπως και άλλα στολίδια του Δήμου μας , καθόλου δεν τα σεβάστηκαν.
Δεν έκαναν ούτε τα αυτονόητα.
Είναι κρίμα γιατί αυτός ο τόπος είναι ένα στολίδι και του συμπεριφέρονται σαν μέταλλο του ενός €. Η δημοτική αρχή μας πρέπει κάποια στιγμή κατά το ελάχιστο να σοβαρευτεί και να στήλει για αρχή σπίτι τους αυτούς που έχουν την διαχείρηση (και με μεγάλο μισθό) και επιτέλους να δώσει αναφορά για τα οικονομικά στοιχεία της Μονομετοχικής Α.Ε. . Δεν νοείται να μην έχουν δημοσιεύσει ισολογισμό μέχρι σήμερα , διάβασαν καθόλου το καταστατικό της , η μήπως να τους το διαβάσει κάποιος ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ!!!!!
Ιάκωβος Σπερελάκης από το Κούνενι Κισάμου.