Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ.....

Eπίσημη ανακοίνωση..... οι δονήσεις και οι εκρήξεις που ακούστηκαν σε ολάκερο τον νομό στις 26 του Σεπτέμβρη, ήταν από το πεδίο βολής του Μυρτώου πελάγους. Μετά από μια βδομάδα αγωνίας, μας καθησύχασαν...
Δηλαδή ... μην ψάχνετε άλλο .....  σταματήστε τα σενάρια, πυρά αεροσκαφών με "πραγματικά πυρά" ήταν ..... λέει η ανακοίνωση. 
Απορία μου και γιατί έκαναν τόσο καιρό να μας το πουν...τι περίμεναν, αφού το ήξεραν. Μάλλον διάλεξαν την εύκολη λύση για να μας ξεφορτωθούν. Πυρά της αεροπορίας.
Και καλά τόσα χρόνια το Μυρτώο ήταν τόπος των πραγματικών βολών των αεροσκαφών, απότομα μας προέκυψε ο θόρυβος και οι δονήσεις; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: