Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

19ο ΘΕΜΑ ......ΘΑ. ΘΑ. ΘΑ.

Δημοτικό συμβούλιο σήμερα ...και 19ο θέμα: "Καθορισμός στάσεων ΚΤΕΛ στην Δημοτική Κοινότητα Κισάμου και συζήτηση για την μετεγκατάσταση του ΚΤΕΛ". Με απλά λόγια τώρα θα φτιάξουν τις στάσεις, και θα κουβεντιάσουν ήρεμα και απλά για την μετεγκατάσταση του ΚΤΕΛ .... Εύγε !!!! Μετά από 5 μήνες αναμονής και κωλυσιεργιών ακόμα στην κουβέντα είμαστε! Τόση ταχύτητα στην λήψη αποφάσεων ούτε όταν ....... διορίζετε δεν έχετε.
Τα πρακτικά θα σας βγάλουν βέβαια ως είθισται ασπροπρόσωπους....αλλά να κάτεχα δεν σας πιάνει ποτέ αγωνία να μάθετε για το πως φαίνεται η πόλη σας στα μάτια των άλλων; Αλλά θα μου πείτε πόσων από εκεί μέσα είναι η πόλη τους; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: