Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Ο ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ


Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Βουλγαράκη συνάντησε ο υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Χανίων κ. Μουντάκης Κώστας. Ο κ. Βουλγαράκης ενημέρωσε τον κ. Μουντάκη για τη πορεία του Καλλικράτη καθώς επίσης και για την πορεία των έργων ανάπτυξης του Νομού μας.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για τα προβλήματα της περιοχής Κισάμου, τόπος καταγωγής του κ. Μουντάκη.
- Δεν έχω καμιά αμφιβολία για τις καλές προθέσεις του κ. Μουντάκη, αλλά θα έπρεπε να είχε ξεκινήσει απ΄εδώ ώστε να έχει άποψη για τα προβλήματα που τόσο μας βασανίζουν....εκτός βέβαια αν προηγουμένως του έγινε η σχετική ενημέρωση από τον αδελφό του κ. Μουντάκη, νυν αντιδήμαρχο Κισάμου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα , γιατί αυτός τα ξέρει καλύτερα από όλους.
Έπεσε ο αστέρας και γκρεμίστηκε στην Κουφή Καρά!!!!!!!!!!