Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

Δεν τα κατάφερε ο Γρηγόρης να μπει στο επικρατείας της Δημιουργίας και μας προέκυψε ο κ. Ξεκουκουλωτάκης...... επικεφαλής λοιπόν του επικρατείας της Ένωσης Κεντρώων.... Αυτά είναι τα Χανιά, μόνο ηγέτες βγάζουν..... 

2 σχόλια:

Χαράλαμπος Ξεκουκουλωτάκης είπε...

Ήμουν, είμαι και θα παραμείνω ένας ταπεινός απλός αγωνιστής χωρίς καμία ηγετική διάθεση. Η χώρα μας εξάλλου έχει χορτάσει από ηγέτες και τα δεινά που επέφεραν στον Ελληνικό λαό που πληρώνει και δυστυχώς θα εξακολουθήσει να πληρώνει για αρκετά ακόμα χρόνια τα σπασμένα τους...

Χαράλαμπος Ξεκουκουλωτάκης
Δημοσιογράφος
Επικεφαλής ψηφοδελτίου Επικρατείας Ενωσης Κεντρώων

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Αυτοί που ασχολούνται σήμερα με την πολιτική είναι δυστυχώς καμμένα χαρτιά. Θα μπορούσες να εκφραστής ελεύθερα να γίνεις ο απλός αγωνιστής και ο ταπεινός ήρωας γράφοντας και καυτηριάζοντας τα κακώς κείμενα του τόπου μας που είναι πολλά ακόμα και... στα Χανιά.
Δεν μπορώ να αντιληφθώ ποιο το όφελος σας αγαπητέ κατεβαίνοντας με ένα κόμμα που δεν συγκεντρώνει ούτε το 0.7% του εκλογικού σώματος.
Και επειδή ξέρω από σωτήρες...δες ποιοι ακόμα του κλάδου σου λένε τα ίδια ... η Άννα Καραμανλή, η Φωτεινή Πιπιλή, ο Αργύρης Ντινόπουλος, η Σοφία Βούλτεψη, ο Αντώνης Λιάρος, η Άρια Αγάτσα, ο Γιώργος Φιλιππάκης, η ​Νατάσσα Ράγιου, ο Μάκης Γιομπαζολιάς, η Μελίνα Καραπαναγιωτίδου, η Εύα Καϊλή, ο ​Γιάννης Δημαράς, η Τάνια Ιακωβίδου, ο Μανώλης Μαυρομάτης, η Πόπη Διαμαντάκου, ο Γιώργος Καραμέρος και ο πολύς Γιώργος Κύρτσος....φτανουν οι σωτήρες πια!!!