Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ...... ΤΩΡΑ;


Ανοιχτή επιστολή προς τους βουλευτές από το  Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών – Σπίθα 


 Η τελευταία ευκαιρία των μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου


Προς τους Έλληνες βουλευτές των κομμάτων της βουλής που ψήφισαν το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα  και στους βουλευτές που τα κόμματά τους συμμετέχουν στην κυβέρνηση Παπαδήμου κ. βουλευτές, το Σύνταγμα της χώρας, σας υποχρεώνει να ενεργείτε με γνώμονα το συμφέρον του Λαού και του Έθνους. Δυστυχώς όμως τα δύο τελευταία χρόνια έχετε παραβιάσει την εντολή αυτή του Συντάγματος.
Όπως μας λέτε δεν γνωρίζατε ότι με την υπογραφή του πρώτου μνημονίου, εκχωρήσατε την Εθνική κυριαρχία της χώρας στους ξένους, παραιτούμενοι από την ασυλία της Εθνικής Κυριαρχίας υπέρ των τοκογλύφων δανειστών.
Όταν το μεσοπρόθεσμο ψηφίστηκε από εσάς, δικαιολογηθήκατε ότι αυτό το κάνατε για να σώσετε την χώρα. Είπατε ότι δεν μπορούσατε να κάνετε αλλιώς. 
Το πρόγραμμα αυτό «σωτηρίας» της χώρας απέτυχε παταγωδώς και ο λαός μας σύρθηκε στη φτώχεια και την ανεργία, ενώ καταργήθηκαν κοινωνικά δικαιώματα δεκαετιών.
Στη ψηφοφορία αυτή είχατε ψηφίσει το κεφάλαιο Α του εφαρμοστικού Νόμου με το οποίο υπό το πρόσχημα της «αξιοποίησης» της περιουσίας του Ελληνικού Δημοσίου, ξεπουλιέται ολοκληρωτικά, μισοτιμής η εθνική περιουσία.
Σήμερα γνωρίζετε ότι με την νέα δανειακή σύμβαση  ΑΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ επί της ουσίας θα νομιμοποιήσετε και την παλαιά δανειακή σύμβαση την οποία είχε υπογράψει μόνο ο τότε υπουργός οικονομικών και συνεπώς δεν έχει νομική ισχύ. 
Παράλληλα αν την ψηφίσετε δίνοντας περισσότερους από 180 ψήφους νομιμοποιείτε και την προηγούμενο εφαρμοστικό νόμο που ήταν στον αέρα μια και δεν είχε ψηφιστεί από τα 2/3 της βουλής.
Σήμερα γνωρίζετε ότι αν αποδεχτείτε το αγγλικό δίκαιο στην νέα δανειακή σύμβαση, αφαιρείτε από την χώρα το μόνο νομικό όπλο αντίδρασης που έχει ενάντια στους τοκογλύφους δανειστές και την εκθέτουν σε κίνδυνο κατασχέσεων και διαρπαγής του εθνικού πλούτου.
Τότε κ. βουλευτές δεν γνωρίζατε όπως εκ των υστέρων δηλώνατε.
Τώρα όμως ξέρετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: