Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ΜΑΡΙΝΑ.....

Έκτακτο συμβούλιο για την μαρίνα της Κισάμου θα έχουμε μέσα στην βδομάδα. Ενδιαφέρων γιατί φαίνεται ότι ο δήμος βρήκε επιτέλους τι θα έχει στην ατζέντα του τα επόμενα χρόνια. Θα έχει και κόσμο...αντιπεριφερειάρχη, περιφερειακούς συμβούλους...μελετητές και επιστήμονες, μόνο ο Ρογκάν θα λείπει! Εγώ βέβαια -ενδεχομένως και άλλοι- ονειρευόμαστε μια μαρίνα στην πόλη, αλλά εκεί είναι επικίνδυνο να γίνει γιατί χρειάζονται φουρνέλα...!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όπως πάμε σε λίγο καιρό ο Καρούτζος θα φέρει στην Κίσσαμο όλους τους ειδικούς στα εκρηκτικά (βλέπε Γύψο στο Στόμιο) οπότε θα έχουμε εκρήξεις με την ασφάλεια της περιφέρειας Κρήτης. Α ρε ΣΧΟΑΠ που μας χρείάζονται... αλλά και αυτά που υπάρχουν δεν τα ψηφίζουν....