Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ


Αύριο οι σύλλογοι γονέων όλων των σχολειών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Κισάμου (22) θα βρεθούν έξω από το δημαρχείο (Δραπανιά), για να δώσουν στο Δ.Σ του δήμου μας, ψήφισμα,  μετά το αδιέξοδο στις συζητήσεις Δήμου -ΚΤΕΛ σχετικά με την δωρεάν μεταφορά των μαθητών στα σχολεία τους.
Καλούνται όσοι γονείς μπορούν να παραβρεθούν να βρίσκονται στο Δημαρχείο Δραπανιά στις 15.00 λίγο πριν την έναρξη του προγραμματισμένου δημοτικού συμβουλίου!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: