Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Εντός των ημερών θα συνεδριάσουν οι σύλλογοι γονέων των σχολείων του δήμου Κισάμου για να αποφασίσουν τι στάση θα κρατήσουν τις επόμενες μέρες μετά και την δρομολογούμενη άρνηση της κυβέρνησης να συνεχίσει τα μαθητικά δρομολόγια, αλλά και την αδυναμία του δήμου μας να πάρει την κατάσταση στα χέρια του!
Πάμε σε σκληρές αποφάσεις, και καλό είναι να υπάρξει μάζωξη ώστε να δείξουμε ότι δεν αντέχουμε την κοροιδία αλλά και να φωνάξουμε για το μέλλον των παιδιών μας! 
Στην περιοχή μας-αλλά και αλλού- η υπόσχεση για κάθε σχολείο που έκλειναν ήταν ότι η μεταφορά θα ήταν δωρεάν......ας τηρήσουν λοιπόν τις υποσχέσεις τους.
Χθες ήταν μια πολύ καλή συγκέντρωση αγανακτισμένων γονέων στο δημαρχείο και τις επόμενες μέρες ελπίζω ότι η προσέλευση θα είναι μεγαλύτερη. Χρειάζονται όλοι, ακόμα και οι γονείς των μαθητών που δεν χρησιμοποιούν το λεωφορείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: