Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ


Το παρακάτω να το διαβάσετε 5-6 φορές για να το εμπεδώσετε.....
"Στη διαδικασία της αξιολόγησης θα περιληφθούν ένστολοι και εκπαιδευτικοί, προκειμένου ο συνολικός αριθμός των υπαλλήλων του Δημοσίου να μειωθεί κατά 150.000 άτομα μέχρι το 2015, όπως απαιτεί η τρόικα. Αυτό επισήμανε κυβερνητικό στέλεχος, που μετείχε στη συνάντηση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Οικονομικών, Ευάγγελου Βενιζέλου και του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Δημήτρη Ρέππα, με τους επικεφαλής της τρόικας."
Το καταλάβατε πιστεύω...τους ένστολους και τους εκπαιδευτικούς...ξέρουν που κτυπούν, στην ασφάλεια και στην εκπαίδευση, μετά θα έλθουν ανενόχλητοι να μας αλώσουν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: