Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.... ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ

Αυτό κυκλοφόρησε την Παρασκευή στο διαδίκτυο... και φυσικά δεν λέει όλη την αλήθεια μιας και η κοπέλα πήγε στο Κέντρο υγείας με την μητέρα της για να κάνει το εμβόλιο. Φυσικά και δεν αισθάνθηκε καλά, αλλά δεν έφταιγε το εμβόλιο αφού αμέσως μετά την ένεση λιποθύμησε. Οι αρνητές του εμβολίου βέβαια δεν χάνουν στιγμή και το αποτέλεσμα το βλέπετε παραπάνω... Ο διευθυντής απείλησε.... την ψάχνουν ακόμα στο νοσοκομείο, δεν έχουν νέα της κλπ.
Η αλήθεια είναι ...οτι
Η νεαρή κοπέλα εισήχθη για νοσηλεία στην μονάδα στεφανιαίας του Νοσοκομείου Χανίων γιατί υπέστη λιποθυμικά επεισόδια μετά τον εμβολιασμό της κατά του κορωνοϊού.
Σύμφωνα με έγκυρες και ασφαλείς πληροφορίες η εξέλιξη της υγείας της είναι καλή ενώ τα επεισόδια δεν συνδέονται με το εμβόλιο (Pfizer) 
Θεωρείται ως πλέον πιθανόν το άγχος που αισθάνθηκε μετά τον εμβολιασμό να προκάλεσε υπεραντίδραση του νευρικού συστήματος και τα λιποθυμικά επεισόδια, ενώ θα συνεχιστούν οι ιατρικές εξετάσεις  προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια και να της χορηγηθεί η κατάλληλη αγωγή, με τους γιατρούς να συνυπολογίζουν το ιατρικό ιστορικό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: