Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019

ΠΑΛΙ ΔΙΧΩΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ

Ξαναέρχομαι και ξαναλέω για το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας και ας το προσέξει η νέα κυβέρνηση, μιας και έχει υποσχεθεί να αλλάξει την παλιοκατάσταση μας. Ως και τώρα ότι παλιατζούρα μας την φόρτωναν και τα αποτελέσματα τα ξέρετε, καρότσες, ιδιωτικά αυτοκίνητα φορτηγά, ως και με τα χέρια έτρεχαν με το φορείο μέσα στην πόλη για να μεταφέρουν κάποιο τραυματία. 
Μονίμως χαλασμένα...
Το παράδοξο σε μας είναι οτι όσο καιρό δεν είχαμε οδηγούς είχαμε ασθενοφόρο και τώρα που έχουμε οδηγούς δεν έχουμε ασθενοφόρο.
Υπάρχει τόση δυσκολία να μας φέρον ένα καθωσπρέπει την στιγμή που η περιοχή μας έχει 40.000 κόσμο καθημερινά; Μάλλον... και φυσικά είτε αλλάξει η διοίκηση στην 7η ΥΠΕ είτε όχι εμείς θα το γράφουμε... δεν είμαστε αποπαίδια κανενός. Ένα ασθενοφόρο της προκοπής θέλουμε....  
Σήμερα το ασθενοφόρο μας πάει πάλι συνεργείο..ελπίζω να μην χρειαστεί...εκτός κι αν το ξέρουν και στείλουν κανένα απο το ΕΚΑΒ....
Μην πάθετε λοιπόν τίποτα σήμερα.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: