Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ..

Με μειωμένους ρυθμούς κινείται η τουριστική κίνηση του φετινού καλοκαιριού, όπως προκύπτει από σχετικές έρευνες, τα στοιχεία των αεροπορικών αφίξεων αλλά και από επιμέρους μαρτυρίες ξενοδόχων.
Μάλιστα την μεγαλύτερη πίεση δέχεται η Κρήτη, όπου οι διεθνείς αεροπορικές αφίξεις είναι μειωμένες κατά 7,2% στο Ηράκλειο και στα Χανιά κατά 5,6%.
Εντούτοις την Τετάρτη παρατηρήθηκε σπάσιμο των ρεκόρ στους περισσότερους  προορισμούς του νομού Χανίων. 
1850 επίσημα εισιτήρια στο φαράγγι της Σαμαριά...πάνω απο  5.000 κόσμο στον Μπάλο και για πρώτη φορά δεν έβαζε τον κόσμο το Ελαφονήσι και τα αυτοκίνητα πάρκαραν έξω από την Νατούρα σε απόσταση 3 χιλιομέτρων λίγο μετά την Χρυσοσκαλίτισσα.
Όσο για την κίνηση μέσα στην πόλη δεν το κουβεντιάζουμε πλέον....ουρά χιλιομέτρων και το πρωί και το βράδυ...
Την καταστροφή δεν θα την γλυτώσουμε ..αλλά τουλάχιστον να καταγράφουμε τα ρεκόρ... αλίμονο μας

Δεν υπάρχουν σχόλια: