Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Κυριακή 5 Μαΐου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΞΥΠΟΛΙΤΑΚΗ ΜΑΝΩΛΗ

Συνδημότισσες και Συνδημότες.
Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά με υγεία σε όλους σας!
Με την παρούσα επιστολή θέλω να σας ανακοινώσω την πρόθεση μου να συνεχίσω να υπηρετώ την τοπική αυτοδιοίκηση με τον συνδυασμό «ΚΙΣΑΜΟΣ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΟΔΙΚΗ» του φίλου και νυν δημάρχου Θοδωρή Σταθάκη. Πριν πέντε χρόνια ξεκινήσαμε μια προσπάθεια για την Κίσαμο που επιθυμούμε να έχουμε. Κατά τη διάρκεια της θητείας μας, διεκδικήσαμε και πετύχαμε  αυτά που έπρεπε να έχουν δρομολογηθεί και πραγματοποιηθεί προκειμένου να εξασφαλιστούν οι προϋποθέσεις ανάπτυξης και ευημερίας της τοπικής μας κοινωνίας.
Συνεχίζουμε λοιπόν ανοδικά αυτή την πορεία, έχοντας υλοποιήσει μεγάλο μέρος των προϋποθέσεων αυτών. Ζητάμε την εκ νέου εμπιστοσύνης σας για την  συνέχισης της προσπάθειας επίτευξης των αναγκαίων έργων όπως:
Άρδευσης Δυτικής και Νότιας Κισσάμου
Ασφαλτόστρωση αγροτικής οδοποιίας
Ασφαλτόστρωση οδών σχεδίου πόλεως Κισσάμου
Ολοκλήρωση αγωγών και παροχετεύσεων βιολογικού καθαρισμού
Αναβάθμιση σχολικών μονάδων και υποδομών για την νεολαία (αθλητικές εγκαταστάσεις, παιδικές χάρες κ.α.)
                        Με εκτίμηση
      ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΙΧ. ΞΥΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
                       Αξιωματικός Ε.Ν.
            Αξιωματικός Λιμενικού Σώματος ε.α.
              τ. Αντιδήμαρχος Δήμου Κισσάμου
   ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΚΙΣΑΜΟΣ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΟΔΙΚΗ»






Δεν υπάρχουν σχόλια: