Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΚΟΥΡΤΑΚΗ

Αξίες, Αρχές και Ήθος για Κοινωνική Ευημερία.
Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες έχοντας αυτούς τους τρις πυλώνες ως γνώμονα κοινωνικής διαβίωσης πορεύτηκα και πορεύομαι μέχρι σήμερα στη ζωή μου.
Άνθρωπος που ‘χει με αρχές
Όμορφες μεγαλώσει
Πράμα στον κόσμο δε μπορεί
Να τόνε ταπεινώσει. 
Ως ένθερμη υποστηρίκτρια της Ελληνικής φιλοσοφίας ότι, όλοι οφείλουμε να ασχολούμαστε άμεσα ή έμμεσα με τα κοινά του τόπου μας αποφάσισα και εγώ να συμπορευτώ, με απόλυτο αίσθημα ευθύνης και συνέπειας, με τις ιδέες και τα οράματα του κ. Μυλωνάκη Γεωργίου στο συνδυασμό «Κίσαμος Πρωτεύουσα Δύναμη» στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές.
Οι λόγοι που με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση είναι αφενός η αγάπη μου για τον τόπο που ζω, δρω και εργάζομαι και αφετέρου γιατί θέλω μια Κίσαμο που θα μπορεί να παρέχει στους δημότες αλλά και στους επισκέπτες της μια καθημερινότητα λειτουργική, που θα επενδύει στα όνειρα και τις προσδοκίες των μικρών και μεγάλων παιδιών της, τα οποία είναι το αύριο της πόλης μας. Μία Κίσαμο που θα προστατεύει και θα αναδεικνύει ταυτόχρονα τις πολλές και απείρου κάλους φυσικές ομορφιές της και δε θα αφήνει καμία άσχημη ανάμνηση στους επισκέπτες της. Μια Κίσαμο καθαρή, ασφαλή, φιλόξενη, εμπορική,  με κατάλληλες υποδομές, φωτεινή, άξια της ιστορίας της. 
Με εμπειρία 35 χρόνων ως δημόσιος υπάλληλος του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Ευαίσθητοι τομείς: Σχολείο Κωφών & Κέντρο Υγείας Κισάμου) και συναναστρεφόμενη καθημερινά με συμπολίτες όλων των ηλικιών, μπορώ να κατανοήσω τόσο τα προβλήματα των μεγαλυτέρων όσο και τις αγωνίες των νεότερων.
Με αστείρευτη όρεξη για δουλειά, υπομονή, ζήλο και επιμονή καθώς και εμμονή με το τελικό αποτέλεσμα  θέτω  υποψηφιότητα, ζητώντας την εμπιστοσύνη και την στήριξη σας με κίνητρο την αξιοπιστία των λόγων και την αποτελεσματικότητα των έργων .
Οι επικείμενες εκλογές και γενικότερα η περίοδος που διανύουμε πέραν των απλών καθημερινών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε συσχετίζονται άμεσα και με το μέλλον τόσο του δήμου όσο και των δημοτών αυτού.
Εύχομαι σε όλους αξιοπρεπή και τίμιο αγώνα νίκης και να υποσχεθούμε ότι θα δουλέψουμε για μια Κίσαμο που όλοι αξίζουμε να έχουμε.
Με σεβασμό και εκτίμηση
ΚΟΥΡΤΑΚΗ – ΔΕΙΚΤΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
(Διοικητικός Υπάλληλος Κέντρου Υγείας Κισάμου)
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ενότητας Κισάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: