Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

ΕΝΑ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΑΛΚΙΝΟ ΕΦΕΡΑΝ

  ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ ΣΤΟ ΣΤΙΒΟ!!
Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η ομάδα στίβου του Αθλητικού ομίλου Κισάμου. Συγκεκριμένα το Σάββατο  04/05/19 η Κίσαμος συμμετείχε στο ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΠΑ΄-ΠΚΑ΄ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ στο Ηράκλειο με 12 αθλητές, πολλοί εκ των οποίων αγωνίστηκαν σε ηλικιακά μεγαλύτερες κατηγορίες.
Εξαιρετική εμφάνιση για την ομάδα της Κισάμου είχε η Κατερίνα Παπαδογιωργάκη στην σφαίρα - ΠΚΑ, η οποία με επίδοση στα 10.74 μ. κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, ενώ έχει ήδη εξασφαλίσει από προηγούμενο αγώνα την συμμετοχή της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Χαλκίδα. Στο ίδιο αγώνισμα η Στέλλα Κατσικανδαράκη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, με επίδοση στα 10.20 μ., η οποία αποτελεί και ατομικό ρεκόρ, ενώ βρίσκεται πολύ κοντά στον να φτάσει το όριο (10.50 μ.) για την συμμετοχή της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Χαλκίδα. Πολύ καλή εμφάνιση και για τον Γιώργο Χατζάκη, ο οποίος αγωνιζόμενος στην σφαίρα – ΠΠΑ και με επίδοση στα 8.81 μ. κατέκτησε την 5η θέση, ενώ στον δίσκο – ΠΠΑ κατέλαβε την 6η θέση με βολή στα 20.27 μ.. Στην σκυταλοδρομία 4 χ 80 μ. ΠΚΑ αγωνίστηκαν για πρώτη φορά οι αθλήτριες των 80 μ.: Αθηνά Αριστακεσιάν, Εμμανουέλα Καρεφυλλάκη, Δήμητρα Κοντοπυράκη μαζί με την αθλήτρια της σφαίρας Στέλλα Κατσικανδαράκη τερματίζοντας με χρόνο 53.19 και καταλαμβάνοντας την 9η θέση.
Στην σφαίρα ΠΠΑ αγωνίστηκε για πρώτη φορά και ο Κιρίλοφ Μπόρισλαβ, με πολύ καλή εμφάνιση, κατακτώντας την 10η θέση. Στα 80 μ. – ΠΠΑ αγωνίστηκε ο Αλέξανδρος Αριστακεσιάν καταλαμβάνοντας την 12η θέση με χρόνο 10.71. Η Σταυρούλα Σχοινοπλοκάκη, αγωνιζόμενη στην σφαίρα - ΠΚΑ κατέλαβε την 13η θέση με επίδοση στα 6.88 μ., ενώ αγωνίστηκε και στον δίσκο – ΠΚΑ κατακτώντας την 14η θέση με βολή στα 19.27 μ.. Στην σφαίρα – ΠΚΑ η Φρειδερίκη Χατζάκη με επίδοση στα 4.70 μ. κατέλαβε την 20η θέση. Στα 100 μ. ανδρών ο Αντώνης Νικολακάκης με χρόνο 14.18 κατέλαβε την 27η θέση, ενώ ο Ιωάννης Μαραθάκης με χρόνο στα 15.48 την 28η θέση.  Στα 80 μ. – ΠΚΑ αγωνίστηκαν για πρώτη φορά οι 
Αθηνά Αριστακεσιάν, Εμμανουέλα Καρεφυλλάκη, Δήμητρα Κοντοπυράκη, απέναντι σε αθλήτριες 2 χρόνια μεγαλύτερες με χρόνο 13.43, 13.96 και 13.83 αντίστοιχα.
Οι επιδόσεις των αθλητών του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου δημιουργούν τις καλύτερες προσδοκίες για ακόμη πιο σημαντικά αποτελέσματα. Καλή αγωνιστική συνέχεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: