Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Κυριακή 5 Μαΐου 2019

ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ Ο κ. ΣΤΑΘΑΚΗΣ

Καταθέσαμε σήμερα 5 Μαΐου 2019 τον συνδυασμό μας "ΚΙΣΑΜΟΣ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΟΔΙΚΗ" σύμφωνα με τις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύει, αποτελούμενη από 41 συμπολίτες μας, γυναίκες και άνδρες.
Τόσο η συμμετοχή των ήδη έμπειρων στελεχών αλλά και η αθρόα συμπόρευση νέων μελών, μας δίνει δύναμη και αισιοδοξία ότι η προσπάθεια των προηγούμενων τεσσεράμισι ετών για μια Νέα Κίσαμο πήρε σάρκα και οστά με την υλοποίηση έργων και μελετών προϋπολογισμού άνω των 40 εκατομμυρίων ευρώ και η συνέχεια θα είναι αποτελεσματική προς όφελος της κοινωνίας της Κισάμου.
Η ευθύνη του αποτελέσματος είναι πλέον στα χέρια των δημοτών της Κισάμου. Αυτοί θα αποφασίσουν τι θέλουν.
ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΟΔΙΚΗ ή οπισθοδρόμηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: