Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 7 Μαΐου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Αγαπητές συνδημότισσες και συνδημότες, 
Το 2014, για πρώτη φορά, είχα την τιμή με τη στήριξή σας να εκλεγώ δημοτικός σύμβουλος, με το συνδυασμό του φίλου μου Θοδωρή Σταθάκη. Ενός έμπειρου, μαχητικού και αποτελεσματικού αυτοδιοικητικού, μα πάνω από όλα ενός ανθρώπου έντιμου, ηθικού και καλού οικογενειάρχη. Ως δημοτική αρχή, σε μια από τις δυσκολότερες για τη χώρα μας περίοδο (οικονομική κρίση, capital controls, 2 εθνικές εκλογικές αναμετρήσεις) διεκδικήσαμε και πετύχαμε αρκετά. Ετοιμάσαμε ακόμα περισσότερα, τα οποία με τη στήριξή σας, ως νέα δημοτική αρχή θα υλοποιήσουμε. 
Σε ό,τι αφορά την παρουσία μου, αρχικά ως Α΄ Αντιπρόεδρος και στη συνέχεια ως Πρόεδρος του Δ.Σ. της Μονομετοχικής Δήμου Κισάμου Ακίνητα Α.Ε, εργάστηκα με ζήλο και με την πολύτιμη βοήθεια των συνεργατών μου και του Δημάρχου, πετύχαμε το μέγιστο επιθυμητό αποτέλεσμα για την εταιρεία του Δήμου μας.
Με αυτά τα λίγα, θέτω εκ νέου στη διάθεσή σας την υποψηφιότητά μου, ζητώντας τη στήριξή σας, ώστε να συνεχίσω να προσφέρω με γνώμονα την τιμιότητα και την αλήθεια, όπως κάνω πάντα στη ζωή μου.
Με εκτίμηση
Φουρναράκης Εμμανουήλ του Δημητρίου
Επιχειρηματίας
Πρόεδρος «Μονομετοχικής Δήμου Κισάμου Ακίνητα Α.Ε.»
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Κίσαμος Πορεία Ανοδική» του υποψηφίου Δημάρχου Σταθάκη Θεόδωρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: