Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Το γνωστό θέμα επί της οδού Παπαγιαννάκη ξανά!!!>>
   Έτσι ακριβώς μου απάντησε χθες, η κυρία στα γραφεία της γενικής διεύθυνσης δημοσίας υγείας Χανίων όταν επικοινώνησα μαζί τους, για να καταγγείλω τις παράνομες επανασυνδέσεις(!!) των αποχετεύσεων που καταλήγουν στον αγωγό όμβριων υδάτων έξω από την εργασία μου στο κέντρο της πόλης! Στην ‘’μύτη’’ μου μέσα  και στην μύτη όλων όσων έχουν την ‘’τύχη’’ να εργάζονται ή να διαμένουν κοντά!
Να θυμίσω πως τους εν λόγω αγωγούς είχε ‘’ξηλώσει’’ το συνεργείο του Δήμου τον Ιούνιο που πέρασε και είχε τοποθετήσει στις παροχές αυτές αφρό πολυουρεθάνης, υλικό που εύκολα φυσικά πήγε περίπατο σε ανύποπτο χρόνο, από τους γνωστούς- άγνωστους κουτοπόνηρους ‘’εξυπνούληδες’’  της γειτονιάς μου.
Οι αρμόδιοι του Δήμου Κισσάμου ασφαλώς και ειδοποιήθηκαν αμέσως για το συμβάν αλλά ΤΙΠΟΤΑ...
Απαιτώ ως πολίτης αυτού του δήμου, να ξηλωθούν άμεσα και να σφραγιστούν με τσιμέντο αυτή τη φορά οι συγκεκριμένες παράνομες συνδέσεις καθώς και να ενημερωθεί για ότι έγινε ο αρμόδιος εισαγγελέας. Αυτός θα αποφανθεί κατά πόσο είναι νόμιμο να αδειάζουμε τα απόβλητα του σπιτιού μας μέσα στους αγωγούς όμβριων υδάτων επειδή έτσι μας βολεύει!!
Τελικά, αφενός είναι θέμα παιδείας του καθενός που πράττει έτσι και αφετέρου θέμα ικανότητας των αρμοδίων να υπηρετήσουν τη θέση που τους δόθηκε.
Όποιος αδυνατεί να συνυπάρξει με τους υπόλοιπους συμπολίτες τους ορθά μέσα σε μια οργανωμένη κοινωνία, ας ανοίξει μια τρύπα και ας πορευτεί σε αυτή μια για πάντα παρέα με τα αφοδεύματα του.
Και όποιος δεν μπορεί ή δεν θέλει να κάνει σωστά τη δουλειά του, ας το ξανασκεφτεί όσο είναι νωρίς και ας γυρίσει σπίτι του.
Αρκετά προβλήματα έχει η πόλη μας, ας λυθεί τουλάχιστον ένα βασικό όπως αυτό της δημόσιας υγείας των πολιτών της.
Χριστίνα Κουρτάκη

Σχετικό Θέμα ΕΔΩ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς αυτό το πρόβλημα δεν αφορά μόνο την οδό Παπαγιαννάκη αλλά χαίρομαι που κάποιος το καταγγέλει και μάλιστα επώνυμα!!Πρέπει να δοθεί λύση άμεσα αν δεν έχει δοθεί ακόμα και να ελεγκτούν ολες οι αποχετεύσεις ξανά.
Επίσης θα έπρεπε νομίζω να δώσετε στην δημοσιότητα και τα ονόματα αυτών που την ξανά άνοιξαν αν τα ξέρετε αλλά και τα ονόματα των υπευθύνων αρμοδίων που δεν έκαναν τίποτα αφού τους το γνωστοποιήσατε!!!΄'Ετσι για να ξέρουμε ποιοι φταίνε για αυτό το χάλι του τόπου μας!!!

Χριστίνα Κ. είπε...

Επειδή μάλλον σε μένα απευθύνεστε αν και ανώνυμος....(ίσως για αυτό φτάνουμε σε τέτοια χάλια)πρέπει να πω,πως ασφαλώς και ξέρω ποιός ή ποιοί είχαν το θράσος να πράξουν έτσι!!!Τα ονόματα των ιδιοκτητών αλλά και του ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥ!!! που βοήθησε είναι στη διάθεση του εισαγγελέα και θα δοθούν και στη δημοσιότητα σε επόμενη φάση.....δεν τελειώσαμε εδώ.Τα ονόματα των αρμοδίων εδώ είναι εύκολο να τα βρει οποιοσδήποτε.