Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ;

Θέτω ένα απλό ερώτημα προς την δημοτική αρχή μας ....πρώτον σαν πατέρας και δεύτερον σαν πολίτης αυτής της πόλης.
Αν για οποιοδήποτε λόγο συμβεί ένα ατύχημα στο δημοτικό στάδιο και δεν λέω στις κερκίδες, γιατί κουράστηκα να επαναλαμβάνω τα ίδια, αλλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο μια Κυριακή που υπάρχει προγραμματισμένο παιχνίδι μιας εκ των ομάδων μας και χρειαστεί να εισέλθει ασθενοφόρο εντός του σταδίου... ποιος έχει άραγε τα κλειδιά από τις πόρτες και ποιος θα του ανοίξει; 
Μήπως θα πρέπει τα κλειδιά να τα κρατάει κάποιος που θα είναι αυτές τις ώρες στο στάδιο; 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από αέρος Γιάννη από αέρος θα τον πάρουν

Unknown είπε...

Κανονικά θα έπρεπε οι προπονητές να μην δέχονται να κάνουν προπόνηση με αυτές τις συνθήκες! Έχουν και αυτοί ευθύνη αν γίνει κάτι.