Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ-ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ 0-1
Κισαμικός δίχως γήπεδο, "τσιγγάνος" για ένα ολάκερο γύρο, με προπονήσεις σε ακατάλληλους χώρους, και μετακινούμενος συνεχώς, αλλά πάντα υπολογίσιμος και με πορεία αξιοζήλευτη. Και μην αρχίζουμε το δεν παίζουν οι δικοί μας γιατί καταντάει κουραστικό. Ας τον στηρίξουμε λοιπόν μιας και ως και σήμερα είναι ο καλύτερος πρεσβευτής μας την ίδια ώρα που οι άλλες ομάδες διαλύονται σαν χάρτινοι πύργοι παρασέρνοντας στην άβυσσο της λησμονιάς ένδοξα παρελθόν και ιστορικές στιγμές. (Την τελευταία τους εμφάνιση απέναντι στα Τρίκαλα, πραγματοποίησαν την Δευτέρα το απόγευμα οι παίκτες του Εργοτέλη, καθώς την Τρίτη λίγο πριν την προγραμματισμένη προπόνηση, ενημερώθηκαν πως η ομάδα αδυνατεί να συνεχίσει στο πρωτάθλημα.)

8 σχόλια:

Unknown είπε...

Η αλήθεια είναι ότι τώρα τελευταία πολύς κόσμος, στις ποδοσφαιρικές συζητήσεις που γίνονται στα κατά τόπους στέκια, δεν μιλάει για την ομάδα του τόπου μας, με θαυμασμό και υπερηφάνεια, για ότι μέχρι σήμερα έχει καταφέρει. Αντιθέτως κατακρίνει, λασπολογεί, διώχνει παίχτες, προπονητές, κατηγορεί την διοίκηση κ.α. Ας χαλαρώσουν λοιπόν! Ας απολαύσουν αυτό που έχει δημιουργηθεί με πολύ κόπο και χρήμα και λίγο λίγο να αντιστραφεί όλο αυτό το αρνητικό κλίμα. Τί να πούν δλδ άλλες ιστορικές ομάδες της κατηγορίας;; Την αρχή την έκανε ο Εργοτέλης και έρχονται και άλλοι!!
Μακάρι Γιάννη την άποψη σου να την ενστερνιστούν περισσότεροι, γιατί και η διοίκηση θέλει την στήριξη, την συμπαράσταση και την υποστήριξη του κόσμου.
Ας κάνουμε ένα restart, την Κυριακή!!
ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΑΛΕΜΕ ΣΤΙΣ 15.00 ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ!!!

Old School Ultra είπε...

Επειδή πολλά ακούγονται τις τελευταίες μέρες δεξιά αριστερά και η κατάσταση είναι γενικά αρρωστημένη και εμφυλιοπολεμική,έχουμε να πούμε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα!!!
Υ.Γ Ο Κισσαμικός είναι υπόθεση που μας αφορά όλους μας!Έχουμε λοιπόν δικαίωμα να γνωρίζουμε "τί" και "πως"!!!
Υ.Γ 2 Στον αγώνα με την Κέρκυρα την Κυριακή,καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της Κισσάμου να στηρίξει την ομάδα...!

Ανώνυμος είπε...

Όταν δημιουργείς έναν σύλλογο σε μια επαρχία τον δημιουργείς για να παίξουν τα παιδιά τις και αυτή η επαρχία αντίστοιχα πρέπει να βοηθήσει την ομάδα αλλά όταν όμως βλέπεις ότι τα οράματα σε σχέση με της φιλοδοξίες δεν ταιριάζουν σταματάς να την στιρηζεις,οι κάτοικοι τις περιοχής λογικο είναι να θέλουν να βλέπουν ντόπιους να παίζουν και να πρωταγωνιστουν αλλά όταν βλέπεις να διώχνουν τα κισσαματακια λες τη να πάω να δω μια ομάδα απαρτιζομενη με 20 άτομα τα οποία έρχονται μόνο για τα φράγκα δεν τους ενδιαφέρει σε ποια κατηγορία ήταν και θα είναι η ομάδα λογικό είναι ότι την αγάπη που έχουν τα παιδάκια από την ακαδημία προς την ομάδα να μην την έχει κανείς παίκτης που φέρνει η ομάδα από το εξωτερικό είτε από την Βόρεια Ελλάδα...και για να καταλήξω ομάδα που δεν στιρηζεις τον τόπο της δεν την στιρηζεις και ουτε και αυτός!!!

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Παρ΄όλο που δεν θα έπρεπε να απαντήσω μιας και είναι άλλοι οι υπεύθυνοι καλό είναι να καταλάβουμε οτι τα δικά μας τα παιδιά δεν μπορούν να γίνουν τόσο επαγγελματίες όσο τα "άλλα". Τα δικά μας τα παιδιά τα θέλουμε επιστήμονες γιατρούς και οχι ποδοσφαιριστές....
Δεύτερον το πείραμα έχει ξαναγίνει παλαιότερα όταν η ομάδα ήταν ερασιτεχνική και δεν καρποφόρησε....πόσο τώρα που η ομάδα είναι επαγγελματική.
Τριτον δόξα το θεό έχουμε Καλάθενες Νέο Κισαμικό και Κ19 (εδώ να πω οτι ίσως να έχουν γίνει κάποια λαθάκια ) που μπορούνε να αγωνιστούν τα δικά μας παιδιά συν Σπάθα Ροδοπού Ταυρωνίτη Καμισιανά Βουκολιές....λίγο παραπέρα αλλά μέσα στην επαρχία. Ας αφήσουμε τα ανώνυμα σάλια λοιπόν και ας στηρίξουμε μια προσπάθεια που θα βγάλει ίσως ένα - δυο παίκτες για την μεγάλη κατηγορία.

Δερουκάκης Εμμανουήλ είπε...

Ερώτηση προς τον ανώνυμο φίλο. Έχει η Κισσαμος 20 ποδοσφαιριστές που να μπορούν να παίξουν σε τέτοιο επίπεδο; Είμαστε τέτοια ποδοσφαιρομάνα και δεν το ήξερα; Μην ξεχνάς τους εργαζόμενους της ομάδας που δεν ειναι μονο οι ποδοσφαιριστές. Λίγα καλά έχουμε στην Κισσαμο, ας τα βοηθήσουμε...

Unknown είπε...

Οι ποδοσφαιρομάνες δημιουργούνται και προφανώς θα θέλαμε οι περισσότεροι φίλαλθοι, να μπορέσουμε να παράξουμε αθλητές οι οποίοι να μπορούν να σταθούν με αξιώσεις στις επαγγελματικές κατηγορίες. Προφανώς δεν είμαστε ακόμη σε τέτοια θέση αλλά για κάποιους ρομαντικούς, είμαι σίγουρος και η διοίκηση του Κισσαμικού, ότι αυτό επιδιώκουν. Για να συμβεί όμως αυτό θα πρέπει να εξασφαλίσουμε, αν πραγματικά θέλουμε να βοηθήσουμε, ότι θα παράσχουμε τουλάχιστον αξιοπρεπεις ΥΠΟΔΟΜΕΣ (ΓΗΠΕΔΟΣΤΑΔΙΟ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΛΠ) προς αθλητές προπονητές κλπ ... !!!

και για τον Ανωνυμο φίλο, νομίζω ότι η ομάδα εμπρακτα στηρίζει την τοπική κοινωνία και οικονομία κάνοντας μία ιδιωτική επένδυση - πληρώνοντας, συμβόλαια ποδοσφαιριστών. μισθούς υπαλλήλων, ασφαλείες ζωης, ενδυση, εστίασης, στεγασης κ.α. δηλαδή πολύ μεγάλο μέρος των χρημάτων επιστρεφουν στην τοπική κοινωνία ...

Δερουκάκης Εμμανουήλ είπε...

Στο επίπεδο που βρίσκεται ο αθλητισμός στην Κισσαμο, πολύ φοβάμαι ότι δύσκολα θα ερθει η μερα που θα έχουμε τις υποδομές που θα έπρεπε. Δυστηχως αυτή ειναι η αλήθεια. Έγινε προσπάθεια αλλα δεν ειναι της παρούσης να αναλυθεί τι και πως και γιατί. Έχουμε αθλητισμό ανώτερο του πολιτισμού μας.

Ανώνυμος είπε...

Εγινε;;; προσπαθεια και τι μ΄αυτο Μανώλη ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ το τι εγινε και το τι δεν εγινε ειναι για τα καφενεία