Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

ΓΡΑΨΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΧΩΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΑΛΛΑ....

...και στο θέμα των γιατρών του ΚΥ Κισάμου δεν πάνε πίσω. Να τι αποφάσισαν (Επιστημονικό συμβούλιο) αυτοί που δεν έχουν ιδέα τι πληθυσμό έχει μια περιοχή, τι πληθυσμό εξυπετεί το ΚΥ Κισάμου και τι ανάγκες έχουν οι ασθενείς.....
το καλοκαίρι θα τους μεταφέρουμε έτσι και τον χειμώνα δεν θα έχουμε γιατρούς...
Στην τελευταία συνεδρίαση του Επιστημονικού Συμβουλίου για την ΠΦΥ προτάθηκε λόγω της μειωμένης κίνησης κατά τους χειμερινούς μήνες, η εφημέρευση των Κ.Υ. Βάμου και Κισάμου να γίνεται κατά την περίοδο αυτή (Νοέμβριο –Απρίλιο) με 2 γιατρούς, όπως γίνεται και στα άλλα Κ.Υ. της Κρήτης καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Η πρόταση αυτή, έγινε ομόφωνα αποδεκτή από το Επιστημονικό Συμβούλιο της Π.Φ.Υ.

Γιάντα δεν το κλείνεται να κάτεχα... Ήδη υπολειτουργεί, γιάντα μας κοροϊδεύεται... κύριε Πολάκη. Άξιο λόγου βέβαια και ποιοι είναι στο Επιστημονικό συμβούλιο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να κόψει το μουστάκι ο να μην του πω

Ανώνυμος είπε...

Οδηγο για να πανε οι γιατροι μας σε κηδειες(μακρια απο μας)για να μην καψουνε κανα λιτρο βενζινης εχουμε. Για κανενα ταλαιπωρο π χρειαζεται το ασθενοφόρο κ μπορει να πεθανει αν δε βρεθει κανα αγροτικο,δεν έχουμε οδηγο.. Ααα ρε βουρδουλας που χρειάζεται σε μερικους.. Δεν παμε ποτε μπροστά... (προσφατο γεγονός)