Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Στα δικαστήρια πάνε οι επαγγελματίες της πόλης τον Δήμο για το δημοτικό τέλος του 2% επί των ακαθαρίστων εσόδων των επιχειρήσεων. Μάλιστα οι αγωγές 5-6 τον αριθμό θα γίνουν στις 22 του μηνός ημέρα Παρασκευή στο Μονομελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Χανίων.
Πάντως από πληροφορίες που υπάρχουν αρκετοί καταστηματάρχες το έχουν μετανοιώσει μιας και άλλα είχαν ακούσει στην καθιερωμένη συνάντηση του Νέου Εμπορικού συλλόγου με τους δικηγόρους και άλλα γίνονται τώρα σχετικά με τα χρήματα παραστάσεων, και απέσυραν τις αγωγές. Από την μεριά του ο Νέος Εμπορικός σύλλογος Κισάμου δια του προέδρου του ανάφερε οτι ο δικηγόρος που έχει αναλάβει τις αγωγές πράττει αυτά που συμφωνήθηκαν και ίσως οι καταστηματάρχες δεν κατάλαβαν καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: