Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΕΙΣ

Μετά και το αναγκαστικό ¨σπιτάκι¨ της αρχαιολογίας στην άκρη του δρόμου προς το Δημαρχείο, είναι καιρός πλέον να σκεφτεί στα σοβαρά η δημοτική αρχή μας τις μονοδρομήσεις στην πόλη. Είναι ώρα να εφαρμοστούν οι αποφάσεις της προηγούμενης αρχής αλλά και να ξεμπλοκάρουμε την πόλη εν όψη της επόμενης τουριστικής περιόδου..από τώρα. Η φετινή χρονιά δημιούργησε πολλά προβλήματα στην πόλη μιας και εκτός από της μονοδρομήσεις που δεν έγιναν, δεν βρέθηκε και κατάλληλος χώρος εντός της πόλης για να γίνει χώρος στάθμευσης. 
Πολλές φορές κάτι μικρά πράγματα έχουν μεγαλύτερη αξία για όλους μας... μικρά αλλά αναγκαία.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άντε να δούμε πότε θα ξεκουνισουν. Έχω βαρεθεί να διαβάζω για της μονοδρομησεις και αυτοί πέρα να βρέχει.

Ανώνυμος είπε...

πρώτα θα ακυρώσουν την παλαιά απόφαση και σε κανά χρόνο θα πουν οοοταν την εφαρμόσουν οτι φταίνε οι παλιοί για τα προβλήματα...