Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΟΚ

Ο 33ος Μαραθώνιος Αθήνας, με διοργανωτή τον ΣΕΓΑΣ, είναι πλέον παρελθόν. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, στις 8 Νοεμβρίου, μικροί και μεγάλοι, Έλληνες και ξένοι, έδωσαν το παρόν και πήραν την μεγάλη απόφαση να δοκιμάσουν τα όρια τους και τις αντοχές τους στον «ατελείωτο» αυτό δρόμο. Η δύναμη ψυχής είναι η κινητήριος δύναμη, η θέληση ξεπερνά την ικανότητα και η συγκέντρωση του μυαλού ξεπερνά την κούραση του σώματος. Η συγκίνηση, τόσο για τους συμμετέχοντες, όσο και για τους συγγενείς τους είναι έντονη. Περηφάνια, θαυμασμός και ικανοποίηση, μερικές λέξεις που αποτυπώνονται στα δάκρυα χαράς των αθλητών στην τερματική γραμμή.
Έτσι λοιπόν οφείλουμε ως Αθλητικός Όμιλος Κισάμου να συγχαρούμε δύο Κισαμίτες που φορώντας τη φανέλα του Ομίλου έκαναν περήφανο το σωματείο και ολόκληρη την Κίσαμο. Διδάσκουν ήθος, πολιτισμό και αθλητική παιδεία. Συγχαρητήρια στους Κώστα Βαρουχάκη και Γιώργο Πατερομιχελάκη για τη συμμετοχή τους στον Αυθεντικό Μαραθώνιο 2015. Και του χρόνου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: