Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 179
Η Οικονομική Επιτροπή μετά τα παραπάνω αφού έλαβε υπόψη της το άρθρο 72 του Ν.3852/2010 και διαλογική συζήτηση στη διάρκεια της οποίας δεν υπήρξε αντίρρηση
Αποφασίζει ομόφωνα
Την έγκριση των δαπανών και την διάθεση των κατωτέρω πιστώσεων που είναι γραμμένες στον προϋπολογισμό του ∆ήµου οικονομικού έτους 2015 
......
5 Α-780 23/11/2015 00-6739.001 Αντιμετώπιση προβλήματος αδέσποτων ζώων 2.000,00 

Όπως έμαθα το κονδύλι αυτό θα πάει στους κτηνιάτρους της περιοχής για την στείρωση αδέσποτων ζώων της περιοχής μας. Νομίζω ότι είναι ένα καλό βήμα για να σταματήσουμε την τραγική κατάσταση που παρουσιάζει όλο τον χρόνο η πόλη.... και μας εκθέτει. 
Μάλιστα σαν ενέργεια την θεωρώ την καλύτερη και την προτιμώ από το να πάρουν τα χρήματα κάποιοι που δεν δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: