Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ....

Τελικά μια από τα ίδια ..και συγνώμη που τα ξαναγράφω αλλά μιας και είναι η προσωπική μου σελίδα θα τα γράφω έως ότου τα φτιάξετε... Το δημοτικό στάδιο είναι σε κακά χάλια, καθημερινά νέα προβλήματα προσθέτονται στα παλιά. Μάλιστα την Κυριακή που μας πέρασε φιλοξενούσαμε την ομάδα της Πάτρας εδώ, τους μικρούς της Παναχαικής, και φυσικά τους βάλαμε στα αποδυτήρια που δεν έχουν τζάμια, οι βρύσες τρέχουν σαν τρελές και τα καζανάκια δουλεύουν εναλλάξ.  
Δεν ξέρω πόσο μπορεί να στοιχίζουν όλα αυτά αλλά μια επισκευή την θέλουν.. αφήστε που υπάρχουν μόνο 2 βρύσες για όλα τα παιδιά του προπονούνται εκεί κάθε μέρα για να ξεδιψάσουν και μάλιστα κι αυτές χαλασμένες...
Λίγο χρήμα και για το στάδιο και μια θέση υπαλλήλου!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: