Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ

Προχθές έξω από το 1ο Γυμνάσιο είχαμε ένα τροχαίο με μαθητή (για την αλήθεια ο μαθητής έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο). Ευτυχώς που οι ντόπιοι έχουν μάθει οτι εκεί είναι σχολεία και πάνε με 10 χιλ., όμως τι θα γινόταν αν δεν ήταν ντόπιος ο οδηγός; 
- Είναι τελικά τόσο δύσκολο να βαφτούν οι διαβάσεις στον μοναδικό μας δρόμο; Οι ξένοι δεν τις παραβιάζουν, εμείς ξέρουμε οτι είναι εκεί σχολείο οπότε σώζουμε ζωές.
Είναι προτεραιότητα σας τα μικρά που ενώ δεν είναι ασήμαντα τα προσπερνάτε για τα ...σπουδαία...γι' αυτά που δεν έρχονται ποτέ!!!
Πόσο στοιχίζει ένας (γ)κουβάς άσπρο χρώμα άραγε;
Μήπως μπορεί κανένα χρωματοπωλείο να μας δωρίσει;

Υ.Σ Λέγαμε παλαιότερα για την δημοτική κοινότητα της πόλης αλλά η σημερινή είναι τελείως απούσα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ποιος πάει σιγά οι περισσότεροι κάνουν σαν λυσσασμένοι να περάσουν το μόνο καλό είναι η νέα σχολική τροχονόμος που έχει τσαγανό, τώρα για τις διαγραμμίσεις μην ενοχλείτε τον ύύύπνο τους,,, μέχρι να το πάρουν απόφαση θα τελειώσει η σχολική χρονιά και δεν μπορώ να καταλάβω αφού υπάρχουν ξεθωριασμένες τη τι θέλουν την άδεια ας βάψουν πάνω στις παλαιές ΤΟΣΗ σοφία θέλει να το καταλάβουν...