Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ .... ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ

Ένα μήνα πριν από τις επίσημες υποχρεώσεις του Κισαμικού τίποτα δεν φαίνεται να κινείται στο ορίζοντα σχετικά με το θα γίνει στο δημοτικό στάδιο και που βρίσκεται αυτός ο προεκλογικός πακτωλός χρημάτων που υποσχέθηκαν περιφέρεια και δήμος...
Τα σωματεία που χρησιμοποιούν το στάδιο είναι σε αναμονή....ιδιαίτερα ο Κισαμικός που μια κλάση ανώτερος σε όλα, προσπαθεί να βρει μόνιμο σπίτι δίχως όμως να έχει καταφέρει και πολλά. Εξάλλου δεν είναι και λίγη η επένδυση που έχει κάνει ο πρόεδρος του (Αντώνης Ροκάκης), που παρ΄όλα αυτά η αδιαφορία της πολιτείας συνεχίζεται! Από την άλλη ο στίβος που και αυτός θέλει αναβάθμιση του σταδίου-το ταρτάν του το υποσχέθηκαν- δεν θα αφήσει την κατάσταση να ξεχαστεί και θα συνεχίσει να πιέζει προς κάθε κατεύθυνση!! Και εδώ η πρόεδρος του ΑΟΚ (Μαρία Μπικάκη-Παπαδάκη) έχει δηλώσει και στον πολιτικό στίβο παρόν, έτσι η πίεση θα είναι σαφώς μεγαλύτερη και σε οικείους ανθρώπους (περιφέρεια)!!
Θεωρώ λοιπόν, ότι πλέον οι δυο πρόεδροι(Κισαμικού και ΑΟΚ) θα πρέπει να κινηθούν σε κοινή γραμμή, μιας και στόχος τους είναι ο ίδιος.... η αξιοποίηση του μοναδικού μας αθλητικού χώρου αλλά και η ανάδειξη των ντόπιων αθλητικών ταλέντων!
Για να δούμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: