Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ

Οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές είναι κομβικής σημασίας για το μέλλον του τόπου, της κοινωνίας που ζούμε, δραστηριοποιούμαστε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας. 
Θα πρέπει κατά την γνώμη μου να αναλογιστούμε, τις ευθύνες που πιθανώς έχουν όλοι αυτοί οι οποίοι μας διοικούν επί σειρά ετών, που με τις παραλήψεις τους, την ολιγωρία τους και τη μη αποτελεσματικότητα τους, δεν έχουν οδηγήσει τον τόπο στην σωστή κατεύθυνση και έχουν υποβαθμίσει κατά κοινή ομολογία το επίπεδο ζωής μας και την καθημερινότητα μας.
Εμείς, που με αγνές προθέσεις μπαίνουμε στον εκλογικό στίβο, μπορεί να πιστεύουμε ότι είναι μία απλή εκλογική μάχη, αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι πρώτα από όλα, οι εκλογές δεν είναι χαβαλές, δεν είναι κουμπαριά, δεν είναι πανηγυράκι να πιούμε και να διασκεδάσουμε.
Σίγουρα δεν είναι οι εκλογές στοιχηματικό παιχνίδι όπως πολλοί υποστηρίζουν.
Γενάτε το ερώτημα είναι Αυτοδιοικητικές αυτές οι εκλογές?
Η επιλογή μας για το αξίωμα του Δημάρχου Κισάμου θα πρέπει να γίνει κατά την γνώμη μου με κριτήρια μη κομματικά, έξω από διαχωριστικές γραμμές. Είναι γνωστή η κομματική τακτική του διαίρει και βασίλευε, η οποία εξυπηρετεί μόνο κέντρα εξουσίας εκτός Κισάμου.
Η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Ευθύνης, συσπειρώνει όλους εμάς, που μοιραζόμαστε κοινά στοιχεία και ιδανικά τα οποία μας ενώνουν και μας εμπνέουν στην προσπάθεια μας για την ανασυγκρότηση και ανάπτυξη της Κισάμου.
Ευάγγελος Πατεράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: