Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Το Δ.Σ. του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου καλεί τα μέλη του στην 4η Τακτική Γενική Συνέλευση έτους 2014 την Κυριακή 30 Μαρτίου και ώρα 10.30 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Κισάμου. 
Θέματα ημερησίας διάταξης:
Έγκριση πεπραγμένων της Διοίκησης έτους 2013.
Έγκριση Προϋπολογισμού 2014 και Απολογισμού 2013.
Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου & Ελεγκτικής Επιτροπής ΝΕΣΚ.
Εκλογή αντιπροσώπων για συμμετοχή του Συλλόγου στην ΟΕΣΚ (Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης) και στην ΕΣΕΕ (Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου).
Η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής του ΝΕΣΚ, καθώς και αντιπροσώπων στην ΟΕΣΚ και ΕΣΕΕ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014 από  13:00 έως 18:00 , καθώς και τη Δευτέρα 31 Μαρτίου από τις 13:00 έως τις 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου ΚισάμουΔικαίωμα υποψηφιότητας έχουν τα μέλη του ΝΕΣΚ που είναι εγγεγραμμένα στο Σύλλογο τουλάχιστον ένα χρόνο και είναι τακτοποιημένα οικονομικά μέχρι και το τέλος του προηγούμενου των εκλογών έτους, δηλαδή έως 31/12/2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια: