Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας εναντίον του σχεδίου της εν πλω καταστροφής των χημικών όπλων της Σύριας στα ανοικτά της Κρήτης, η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης (ΟΑΚ) και το Ινστιτούτο Θεολογίας και Οικολογίας (ΙΘΟ) διοργανώνουν επιστημονική Ημερίδα το Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014, αφιερωμένη στον κίνδυνο από τα απόβλητα για τον Άνθρωπο και το Περιβάλλον, με θέμα: 
«Οι σύγχρονες προκλήσεις και απειλές από τη ρύπανση του περιβάλλοντος: Σενάρια καταστροφής από χημικά και στερεά τοξικά απόβλητα».
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.oac.gr ή τηλεφωνείστε στο 2824022245. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: