Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΙΣΑΜΙΚΟΥ

Βήμα για πλέι οφ οι Προπαίδες
Συνεχίζοντας τη νικηφόρα πορεία τους οι Προπαίδες του Κισσαμικού επικράτησαν με 4-0 του Πλατανιά και έκαναν αποφασιστικό βήμα για τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ. 
Δύο γκολ σημείωσε ο Χαρτζουλάκης και από ένα οι Κ. Παπαδάκης (πέν.) και Πλευράκης. 

Νίκη τετράδας οι Τζούνιορ
Το τρένο του Κισαμικού στα Τζούνιορ συνέχισε την ξέφρενη πορεία του προς τα πλέι οφ.
Οι "μπόμπιρες" του Γιώργου Σημαντηράκη επιβλήθηκαν στο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής της Ιωνίας 2000 με 5-2, στο γήπεδο Αγίων Αποστόλων, σημειώνοντας την 11η συνεχόμενη νίκη τους.
Πλέον με νίκη την τελευταία αγωνιστική επί του ουραγού Παγχανιακού εξασφαλίζουν την συμμετοχή τους στα πλέι οφ.
Τρία γκολ πέτυχε ο Γοναλάκης και δύο ο Καστανοπουλάκης.
Η σύνθεση του Κισσαμικού: Κατερουδάκης, Σημαντηράκης, Πατεράκης, Γ. Κουνελάκης, Πολίτης, Γοναλάκης, Ηλιάκης, Καστανοπουλάκης.
Έπαιξαν και οι Σγουρομάλλης, Σχετάκης, Κουτρουμπίλιας, Στ. Κουνελάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: