Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΨΗΦΟΥ

Τα τελευταία χρόνια τότε που οι δήμοι της περιοχής μας κουμάνταρα μόνοι τους τα της γειτονιάς τους....οι υποψήφιοι πάντα κατέβαιναν με την πολιτική ταμπέλα και αναπόφευκτα οι προεκλογικές τους εξαγγελίες, ήταν ανάλογες με αυτές που τις υπαγόρευε η κεντρική πολιτική σκηνή! Κουτσά -στραβά βάζανε και ένα εργάκι για να κοιμίσουν τους ιθαγενείς! Αποτέλεσμα να βλέπουμε τα χάλια μας σήμερα και κάνοντας μια σύγκριση με άλλες περιοχές της Κρήτης να στρέφουμε που και που την παλάμη μας στα μούτρα μας....
Σήμερα που όλοι ανεξαιρέτως ανεξαρτητοποιήθηκαν και απέταξαν τον Σατανά, περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία να δω τις προτεραιότητες τους...να δω πως θα βγούμε από το αδιέξοδο και πως θα μπορέσουμε να λειτουργήσουμε σαν πόλη! Αυτό θα πρέπει να είναι και το κύριο κριτήριο για την ψήφο μας στις επόμενες δημοτικές εκλογές ... όλα τ άλλα έρχονται δευτερεύοντα, εκτός αν έχουν προτεραιότητα όλα αυτά τα ασήμαντα που ζητούμε από κάθε υποψήφιο (δρομαλάκια- χαντάκια και λίγη άσφαλτο για το κοτέτσι μας) ως και σήμερα!!!
Για να δούμε λοιπόν τις προτάσεις τους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: