Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

ΑΓΡΙΕΥΟΥΝ...

.... τα πράγματα, μάρτυς μου ο Θεός της πολιτικής, θα έχουμε εξελίξεις που δεν θ΄αρέσουν σε κανένα. Η "καρέκλα" τελικά δημιουργεί προβλήματα, ακόμα και σε συγγενείς!!! Χάσαμε το τόπι, αν δεν πάμε ήπια ως τις εκλογές θα μας κλάψουν οι "ρέγγες", αν δεν αφήσουμε κατά μέρους τον ανταρτοπόλεμο...και τα χτυπήματα κάτω από την μέση θα μας γράψει η ντόπια ιστορία!!! Όσες οικογένειες δεν έχουν αποκτήσει οικογενειακά εξαιτίας των περιουσιών, θα αποκτήσουν τώρα με την ντόπια πολιτική! 
- Ρε μπας και είναι καλύτερα να μην ασχολείσαι με κανένα τους; 

1 σχόλιο:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΙΟΛΑΚΗΣ είπε...

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ vs ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΝΑΓΙΑ

Αγαπημένο blog της ΚΙΣΑΜΟΥ τα τάματα είναι πολλά στην ΚΙΣΑΜΟ αυτές της Άγιες μέρες που διανύουμε .
Το δίλλημα είναι σε ποιόν κάνεις το ΤΑΜΑ , και για πιο λόγο.
Ευτυχώς την σήμερον ημέρα υπάρχουν άνθρωποι που ξεχωρίζουν τον ΑΓΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ από την ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΝΑΓΙΑ.
Εγώ είμαι από αυτούς που με μεγάλο (κόστος) αλλά με ΠΙΣΤΗ τάσσομαι υπέρ της ΜΗΤΕΡΑΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
Σε όλες τις κρίσεις που έχουμε περάσει (οικονομικές , κοινωνικές , πολιτικές) αυτό που μας δίνει ΔΥΝΑΜΗ είναι η ΠΙΣΤΗ μας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΙΟΛΑΚΗΣ