Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΛΑΤΑΝΟΥ

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΡΟΝΟΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΠΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ΄ΑΡΘΡΟ 20 ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ, ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ.
Η ΚΙΝΗΣΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ...
......ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΕΣΟΛΑΒΕΙ ΕΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΑΛΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ ΝΕΑ ΠΡΟΕΔΡΙΑ  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
ΑΠΟΧΩΡΩ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΔΙΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΒΑΣΗ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ.
ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΣΑΝ ΑΠΛΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΣΕ ΠΟΛΥ ΕΝΕΡΓΗ ΔΡΑΣΗ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑΡΧΕΣ . ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΜΑΣ ΠΟΡΕΙΑ  ΓΙΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΕΦΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ.
ΣΥΓΧΩΡΕΙΣΤΕ ΤΗ ΣΚΛΗΡΗ ΜΟΥ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΔΙΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ Γ.ΠΑΛΗΑΜΠΕΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: