Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ

7 στα 10 μαγαζιά στον Δήμο της Κισάμου θεωρούν ότι η θητεία του εμπορικού συλλόγου είναι η καλύτερη που θα μπορούσε να έχει η περιοχή.... Αυτό όχι μόνο είναι θετικό για τις προσπάθειες των νέων ανθρώπων-επιχειρηματιών της περιοχής μας, αλλά δείχνει ότι με συλλογική δουλειά, με καινοτόμες ιδέες και φυσικά μακρυά από τα κομματικά και ιδιωτικά συμφέροντα όλα μπορούν να διορθωθούν και να φτιάξουν!!!! 
Οι νέοι σήμερα έχουν την υποχρέωση να μπουν μπροστάρηδες στις τοπικές κοινωνίες δίνοντας το σύνθημα της αλλαγής και της ανατροπής του παλιού κατεστημένου, αυτό που μας έφερε τόσα δεινά και δημιούργησε κοινωνίες χωρίς ΜΕΛΛΟΝ!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: