Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ

Τον έντονο προβληματισμό του, εκφράζει ο Δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος στο δήμο Κισάμου, Θοδωρής Σταθάκης με επιστολή του προς τους προεδρεύοντες στην αυτοδιοίκηση Κρήτης, κ. Αρναουτάκη Σταύρο Περιφερειάρχη Κρήτης και κ. Κουράκη Ιωάννη πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης και Δήμαρχο Ηρακλείου, για την καταστροφή των χημικών όπλων της Συρίας, στην κλειστή λεκάνη της Μεσογείου . 
Αξιότιμοι κύριοι, θεωρώ δεδομένο τον προβληματισμό και την ανησυχία σας, για το θέμα που έχει προκύψει με την επικείμενη καταστροφή των όπλων της Συρίας στην κλειστή λεκάνη της Μεσογείου. Η απόρριψη των προϊόντων της μεθόδου της υδρόλυσης, σε σημαντικό βαθμό πειραματικά, θα επιφέρει τεράστια επιβάρυνση της θαλάσσιας ζωής και βέβαια της Ελληνικής θαλάσσιας πανίδας καθώς το οικοσύστημα είναι ενιαίο, με μη αναστρέψιμα αποτελέσματα, τα οποία αργά ή γρήγορα θα έχουν αντίκτυπο και στις ανθρώπινες ζωές. Για το λόγο αυτό θεωρώ ότι πρέπει εσείς προσωπικά από κοινού, να συνεχίσετε τις δράσεις, συντονίζοντας όλους τους φορείς της Κρήτης, βουλευτές, επιστημονικά ιδρύματα, δημάρχους, συλλόγους ώστε να επιτευχθεί μέγιστη ανάδειξη του θέματος, στοχεύοντας στον άμεσο ξεσηκωμό όλων, προκειμένου να αποτραπεί η εγκληματική αυτή ενέργεια.

     Με εκτίμηση
   Σταθάκης Θεόδωρος
 Δημοτικός Σύμβουλος
 Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Κισάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: