Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ

Την Δευτέρα κατά πάσα πιθανότητα θα ανακοινώσει ο νυν δήμαρχος του Δήμου Κισάμου κ. Γ. Μυλωνάκης την υποψηφιότητα του για τις επόμενες εκλογές.... Μια υποψηφιότητα που την περιμέναμε απλά δεν ξέραμε το πότε. Πάντως δεν πρόκειται ν΄αλλάξουν και πολύ τα πράγματα στην γειτονιά μας όσο αφορά τους συνδυασμούς.......Γ. Μυλωνάκης- Θ. Σταθάκης-Γ. Αννουσάκης και ενδεχομένως ο υποψήφιος υποστηριζόμενος από το ΚΚΕ, αν τελικά αποφασίσουν να κατέβουν!!!
η αγωνία μας από τώρα και πέρα είναι να δούμε τους υποψηφίους του κάθε συνδυασμού, να δούμε που θα πάνε και ποιοι!!!

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Να ανακοινώσει τι;να κάνει απολογισμό σε τι;σε αυτα που έταζε προεκλογικά η σε αυτα που τάζει τωρα;μήπως τους εκβιασμούς που κάνει για να βρει υποψήφιους;τολμάει και ο Αντιδημαρχος του να καλεί όλους που θέλουν το καλο της Κισαμου να συσπειρωθούν κατω απο ενα ενιαίο ψηφοδέλτιο ....πανε καλα;ποιον πανε να κοροϊδέψουν;γιατι δεν τους καλούσε στους απολογισμούς της δημοτικής αρχής και ειδικά της μονομετοχικης που γινόταν το πάρτυ;;ντροπή τίποτα άλλο...!!!

Κισαμιτης 2014

Unknown είπε...

Επειδή εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα θα ξαναπώ ανοικτά το τι θέλουν να πουν !!!!!
Απλά έχουν χάσει το χώμα κάτω από τα πόδια τους , ποτέ ούτε στους χειρότερους εφιάλτες τους δεν περίμεναν να έρθει καταπάνω τους αυτό που τους ήρθε....η Κίσαμος Μας με την νεολαία της , με τους ανθρώπους που πιστεύουν στον τόπο μας και δημιουργούν και έχουν ΌΡΑΜΑ για αυτή την γωνιά της Κρήτης και είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν την μοίρα τους η καλύτερα να την καθορίσουν αυτοί και ΟΧΙ οι εκβιαστές και οι γλοιώδεις - είρωνες που σήμερα ασκούν την εξουσία.
Τώρα για την συστράτευση που έβαλαν να γράψει ο αντιδήμαρχος , ο οποίος μάλλον νοσταλγεί το δωράκι της προηγούμενης καθόδου (γιατί τίποτα δεν μένει κρυφό και ένα χωριό είμαστε όλοι)του σαν υποψήφιος , του έδωσε την απάντηση ο KISSAMOS Kissamou και του την δίνω και εγώ !!!!
Ίντα είναι ο ζόρε σας και ο κρύος ιδρώτας σας ????
Τώρα το θυμηθήκατε , Τώρα σας έπιασε η κάψα για την Κίσαμο μας και στο κάτω - κάτω μας ρωτάτε εάν εμείς θέλουμε να συνεργαστούμε με όλο αυτό το συνονθύλευμα σας που τόσα χρόνια έχει καταδικάσει την Κίσαμο !!!!
Βέβαια πάντα υπάρχουν οι εξαιρέσεις αλλά αυτή την συγκεκριμένη στιγμή , της ανυποληψίας της Κισάμου και του οικονομικού πολέμου και της εξαθλίωσης που βιώνει σχεδόν το σύνολο των Ελλήνων Πολιτών και αυτοί που έστω και με την ανοχή τους βοήθησαν - στήριξαν όλα αυτά , δεν είναι άμοιροι των ευθυνών τους και δεν απαλλάσσονται ούτε και για λόγους βλακείας !!!!!
Ιάκωβος Σπερελάκης από το Κούνενι Κισάμου .