Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΙΣΑΜΙΚΟΥ

Ήττα στο φινάλε για τους Προπαίδες
Στην εκπνοή δέχθηκαν το γκολ με το οποίο υποχρεώθηκαν σε ήττα με 2-1 από τον Κρητικό Αστέρα οι Προπαίδες του Κισσαμικού. 
Στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής το συγκρότημα του Γιώργου Τουλουπάκη είχε την ευκαιρία να προηγηθεί, αλλά ο Κ. Παπαδάκης αστόχησε σε πέναλτι στο 0-0. Ο Πλευράκης είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 για την ομάδα μας.
Η σύνθεση του Κισσαμικού: Αντ. του Ν. Τριανταφυλλάκης, Γ. Παπαδάκης, Καστανοπουλάκης, Μαραγκουδάκης, Κρέτσι, Σχοινοπλοκάκης, Χαρτζουλάκης, Πλευράκης, Αντ. του Μιχ. Τριανταφυλλάκης, Κ. Παπαδάκης, Σεχάι.
Έπαιξαν και οι Κουτουλάκης, Νικολοζάκης.

Τρίτη νίκη για τους Τζούνιορ
Στο δεύτερο ημίχρονο "καθάρισε" το παιχνίδι με τον Γρανίτη η ομάδα Τζούνιορ του Κισσαμικού, επικρατώντας με 4-0 στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων.
Αυτή ήταν η 3η νίκη στο πρωτάθλημα για τους "μπόμπιρες" του Γιώργου Σημαντηράκη.
Στο πρώτο μέρος ο Κουτρουμπίλιας αστόχησε σε πέναλτι, χάνοντας την ευκαιρία να δώσει προβάδισμα στον Κισσαμικό. Στο δεύτερο 25λεπτο όμως παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο η ομάδα μας έφτασε στη νίκη με τον Γοναλάκη να ανοίγει το σκορ, τον Καστανοπουλάκη να σκοράρει δυο φορές (2-0 και 4-0) και τον Στ. Κουνελάκη να διαμορφώνει ενδιάμεσα το 3-0.
Δύο δοκάρια είχε ο Καστανοπουλάκης.
Στο πρώτο ημίχρονο έπαιξαν οι Σγουρομάλλης, Στρατάκης, Πατερομιχελάκης, Γιακουμάκης, Χριστοφοράκης, Γ. Κουνελάκης, Σχετάκης, Κουτρουμπίλιας και ο Μαρινάκης ως αλλαγή, ενώ στο δεύτερο ο Κισσαμικός αγωνίστηκε με την εξής σύνθεση: Κατερουδάκης, Πατεράκης, Ηλιάκης, Σημαντηράκης, Πολίτης, Γοναλάκης, Στ. Κουνελάκης, Καστανοπουλάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: