Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ

Ο εμπορικός κόσμος της Κισάμου είναι αγανακτισμένος με την ελλειπή αστυνόμευση που έχει τα τελευταία χρόνια, μετά και την αποδυνάμωση του αστυνομικού τμήματος, η πόλη!!! 
Το ότι πάμε οικονομικά κατά διαόλου είναι γνωστό, το ότι η παιδεία έχει διαλύσει το ξέρουμε, το ότι οι υπηρεσίες έχουν αποδεκατισθεί από την πόλη το βλέπουμε καθημερινά, το ότι η ασφάλεια μας καθημερινά αδυνατίζει το νοιώσαμε προχθές..... να μας ζήσει λοιπόν αυτό το κράτος που δεν κάνει τίποτα άλλο από το να μας εισπράττει δίχως να παρέχει τα αυτονόητα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: