Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΙΣΑΜΙΚΟΥ

"Καρέ" στις νίκες με... "καρέ" οι Προπαίδες
Την 4η νίκη τους σε πέντε παιχνίδια πανηγύρισαν οι Προπαίδες του Κισσαμικού, επικρατώντας με σκορ 4-0 του Ιδομενέα, στο γήπεδο του Πλατανιά.
Δύο γκολ σημείωσε ο Πλευράκης και από ένα οι Σχοινοπλοκάκης, Χαρτζουλάκης. 
Η αρχική ενδεκάδα που χρησιμοποίησε ο Γιώργος Τουλουπάκης ήταν η εξής: Αντ. του Ν. Τριανταφυλλάκης, Γ. Παπαδάκης, Καστανοπουλάκης, Κρέτσι, Μαραγκουδάκης, Σχοινοπλοκάκης, Χαρτζουλάκης, Κ. Παπαδάκης, Νικολοζάκης, Πλευράκης, Σεχάι.
Έπαιξαν και οι Καστρινάκης, Στυλιανουδάκης.
Ήττα παρά την καλή εμφάνιση για τους Τζούνιορ
Την καλύτερή τους εμφάνιση στο πρωτάθλημα πραγματοποίησαν οι Τζούνιορ του Κισσαμικού απέναντι στην εκ των πρωτοπόρων ομάδα του ΙΝΚΑ.
Παρ' όλα αυτά δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα με 1-0, με τους Γοναλάκη, Καστανοπουλάκη και Στ. Κουνελάκη να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες για γκολ.
Ο Γιώργος Σημαντηράκης χρησιμοποίησε την εξής σύνθεση: Κατερουδάκης, Πατεράκης, Γ. Κουνελάκης, Χριστοφοράκης, Πολίτης, Γοναλάκης, Ηλιάκης, Καστανοπουλάκης. 
Έπαιξαν και οι Στ. Κουνελάκης, Κουτρουμπίλιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: