Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

ΡΟΥΒΑΣ- ΚΙΣΑΜΙΚΟΣ 0-0

«Λευκή» ισοπαλία στη Γέργερη
Σε ένα δυνατό παιχνίδι, όπου δεν σημειώθηκαν πάρα πολλές ευκαιρίες, η ομάδα μας αναδείχθηκε ισόπαλη στη Γέργερη με τον Ρούβα με 0-0.
Το τελικό αποτέλεσμα αφήνει γλυκόπικρη γεύση στην ομάδα μας, που έχασε τρεις σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχει το γκολ της νίκης στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Κουμπρόγλου και Μαντζιούνη (2).
Καλή παρουσία κάτω από την εστία είχε στην πρώτη του φετινή εμφάνιση ο Βλαχάκης, που όποτε χρειάστηκε επενέβη θετικά, διατηρώντας το «μηδέν».
Διαιτητής: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)
Βοηθοί: Κοκμοτός-Βυζιργιαννάκης (Ρεθύμνου)
Κίτρινες: Κουμπρόγλου (27’), Καρβουνιάρης (88’), Τζιράκης (90’)
Ρουβάς: Ντόμπος, Ανυφαντάκης, Αργυράκης, Τζιράκης, Ρουμπάκης (90' Τζανάκης), Κεφαλούκος, Πετράς, Κλωνάρης (70' Νταβιγλάκης), Αντωνάκης (80' Βλάχος), Παντελής, Φουκαράκης.
Κισσαμικός: Βλαχάκης, Παραλίκης, Ψυχουντάκης, Καρβουνιάρης, Εσόνο, Ενγκουέμ, Μπάτζιο,Τσικουδάκης (80’ Μαντζιούνης), Χατζηλιόντας (90’ Ανιάνγκμε), Κουμπρόγλου (70’ Κιν), Δρακάκης!

Τελευταίο παιχνίδι για τον Γιάννη Δρακάκη που μετά το τέλος του αγώνα αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και ανακοίνωσε την μετακίνηση του στην Επισκοπή!!! Παρελθόν αποτελεί από την οικογένεια του Κισαμικού και ο πολύπειρος τερματοφύλακας Ρίζος και κατά 90% ο Τζιορτζιόνε!!! Αργά το βράδυ ακούστηκε και η αποχώρηση του Παπακαστρίσιου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: