Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ....


ΠΡΟΣ: ΔΗΜΟ ΚΙΣΑΜΟΥ
             ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ κ. ΠΙΤΣΙΓΑΥΔΑΚΗ
             ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ κ. ΣΚΟΥΛΑΚΗ
             ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΛΑΣΣΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ κ. ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗ
             ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΙΣΑΜΙΚΟΥ κ. ΡΟΚΑΚΗ

Αξιότιμοι κύριοι/κυρίες
Όπως όλοι γνωρίζουμε, η ποδοσφαιρική ομάδα της Κισάμου «ΚΙΣΑΜΙΚΟΣ» ανέβηκε στη Γ΄ Κατηγορία για πρώτη φορά στα χρονικά του τόπου μας.
Η άνοδος της ομάδας είναι τιμή για την Κίσαμο και αξίζουν θερμά συγχαρητήρια τόσο στην ηγεσία της ομάδας όσο και στους αθλητές και τον προπονητή για τον αδιάκοπο αγώνα που καταβάλλουν.
Σε συνάντηση που είχε το Προεδρείο του Ν.Ε.Σ.Κ. με τον Πρόεδρο του Κισαμικού κ.Ροκάκη Αντώνιο προκειμένου να συγχαρεί την ομάδα, ο κ. Ροκάκης κατέθεσε στο Σύλλογο τις απόψεις του σχετικά με την πορεία της ομάδας, αλλά και τους προβληματισμούς του σε σχέση με το μέλλον της.
Απόψεις που ασπάζεται ο Ν.Ε.Σ.Κ. καθώς η άνοδος της ομάδας στη Γ΄ Κατηγορία αποτελεί σημαντικό βήμα ανάπτυξης για την περιοχή μας, ανεβάζει τον πήχη των απαιτήσεων τόσο στον τομέα των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Σταδίου όσο και στο σύνολο των παρεχόμενων υπηρεσιών της Κισάμου, καθώς δημιουργεί προϋποθέσεις αύξησης της επισκεψιμότητας, με αποτέλεσμα και την ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηματικότητας. 
Ας μην αφήσουμε ακόμα μια ευκαιρία ανάπτυξης, προβολής και προώθησης της Κισάμου τόσο σε αθλητικό όσο και σε τουριστικό αλλά και επιχειρηματικό επίπεδο, να πάει χαμένη.
Ας ανταμείψουμε τους κόπους των αθλητών μας, προσφέροντας τους απλά το αυτονόητο. Ένα γήπεδο στο οποίο θα μπορούν να προπονούνται, αλλά και να δέχονται τις αντίπαλες ομάδες με αξιοπρέπεια και την σιγουριά ότι στον αγώνα που καταβάλλουν δεν είναι μόνοι τους. Έχουν μαζί τους όλη την Κίσαμο.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: