Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

ΛΑΙΚΗ Η ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ;

Λαϊκή ή τοπικό παζάρι.... να το μεγάλο δίλημμα!
Φυσικά χρειαζόμαστε την λαϊκή στην πόλη, αλλά χρειαζόμαστε και τους επιχειρηματίες με τα μαγαζιά τους.... 
Σίγουρα θα είναι δύσκολη η απόφαση, γι΄αυτό η κουβέντα που θα γίνει σήμερα, πρέπει να γίνει με γνώμονα τα ντόπια συμφέροντα. 
Γνώμη μου είναι ότι χρειαζόμαστε μια λαϊκή στην πόλη, αλλά αυτή η λαϊκή να γίνει μέσα στην πόλη.... στα στενά, στην Σκαλίδη, που σήμερα αργοπεθαίνουν, θα είναι τεράστια η ζημιά αν η λαϊκή γίνει κάπου έξω .... ανεξέλεγκτα. 
Ας πρωτοτυπήσουμε και ας μην αντιγράψουμε αυτό που συμβαίνει σε άλλα μέρη με την μάζωξη τόσων παρεμπόρων, ντόπιων και μη, ιδιαίτερα όταν όλοι γνωρίζουμε ότι η περιοχή μας, δεν έχει την δυνατότητα της καλής δημοτικής αστυνόμευσης. 


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Λαικη η παζαρι τα ιδια πραγματα λεμε αξιζει να εδραιωθη και κυρια να διαφημιστη πρεπει να μη φυγει κοσμος και να ειμαστε ελκυστικοι να ερθει καινουργιος κοσμος. οποιες αδυναμιες εντοπιστουνε θα διορθωθουνε στις επομενες διοργανωσεις μη περιμενετε ολα να ειναι ολα εν ταξει η να αρεσουνε σε ολους . η αναποφασιστικοτητα και η απραξια ειναι το προβλημα.
ενας μη ενδιαφερομενος