Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΣΑΜΙΚΟ ΖΗΤΑ ΚΑΙ Ο κ. ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΤΑΘΑΚΗΣ


Όπως έχω ξανά αναφερθεί η άνοδος της ομάδας μας «Κισαμικός» στην Γ΄εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου, είναι όχι μόνο  ένας ποδοσφαιρικός άθλος, αλλά και παράδειγμα προς μίμηση για το πώς πρέπει να εργαζόμαστε για να πετύχουμε σημαντικά πράγματα για τον τόπο μας.
   Η συστηματική εργατικότητα, το μεράκι και η ευθύνη για αυτό που ανέλαβε ο πρόεδρος κος Ροκάκης Αντώνης μαζί με το Δ.Σ και με την στήριξη που είχαν  από το φίλαθλο κοινό και άλλους, κατάφεραν σε δύο χρόνια αυτά τα σημαντικά επιτεύγματα.
Σε αυτό το σημείο καθοριστικό ρόλο για τη δυναμική συνέχεια της ομάδας, θα αποτελέσουν και οι ενέργειες του Δήμου μας.
  Σε καμία περίπτωση δεν επιθυμώ αυτές οι ενέργειες να αποτελέσουν πολιτική αντιπαράθεση η οποία δε θα συνεισφέρει θετικά στην προσπάθεια της ομάδας και θα καθυστερήσει την υλοποίηση της επίτευξης του στόχου, που είναι να αγωνίζεται στο γήπεδό μας και όχι σε κάποιο άλλο εκτός Δήμου, με τις όποιες συνέπειες.
Όμως είμαι υποχρεωμένος να πω και να προτείνω τα παρακάτω: 
  Κε Δήμαρχε οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης του Δήμου μας ήταν και είναι πολύ εύκολο να υπογράψουμε και να ζητήσουμε τη σύγκληση το Δ.Σ. για να συζητήσουμε τις ενέργειες που πρέπει να κάνουμε για να βοηθήσουμε την ομάδα μας να ανταποκριθεί στη νέα της πρόκληση στη Γ΄Εθνική.
   Αυτό δεν έγινε γιατί έπρεπε η Δημοτική Αρχή και εσείς προσωπικά να ηγηθείτε αυτών των διαδικασιών.
     1.Έπρεπε άμεσα να συγκαλέσετε ευρεία σύσκεψη όλων των φορέων της περιοχής μας, ώστε να αναλυθούν οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν για την επίτευξη του επιθυμητού στόχου. 
     2.Μετά να εισαχθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο για τη λήψη της τελικής απόφασης.
 Εσείς όμως επιλέγετε άλλη οδό. Η τακτική που ακολουθείτε κε Δήμαρχε επιτρέψτε μου να σας πω, ότι είναι λανθασμένη και ελπίζω να μην τη συνεχίσετε γιατί θα αποδειχθεί μοιραία για την προοπτική να αγωνίζεται ο «Κισαμικός» στο Καστέλι. 
       Καλέσατε το Δ Σ της ομάδας μόνο και κανέναν άλλο. Αυτό αποδυναμώνει την ευρύτερη αποδοχή και συμμετοχή σε αυτά που χρειάζονται να γίνουν.
Βέβαια αν εσείς πιστεύετε ότι θα τα λύσετε όλα μόνος σας, δεν θα υπάρχει από κανένα αντίρρηση, αρκεί να το πράξετε. Όταν όμως στη συνάντηση με το Δ Σ της ομάδας δεν ήταν παρών ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Οικονομικών, τότε  συνάγεται το συμπέρασμα ότι δεν έγινε καμία ουσιαστική συζήτηση για επεμβάσεις στο γήπεδο, παρά μόνο «θεωρητικές» κουβέντες για τη χωροθέτηση νέου γηπέδου.
        Αυτό πρέπει όντως να γίνει, αλλά θέλει το χρόνο του και δεν πρέπει να γίνει βιαστικά γιατί μπορεί να επαναληφθούν λάθη  του παρελθόντος.
Άμεσα αυτό που πρέπει να γίνει, επειδή ο χρόνος είναι περιορισμένος (τρεις μήνες μόνο), είναι η σύγκληση του ΔΣ πριν το Πάσχα, με μοναδικό θέμα αυτό του γηπέδου, γιατί είμαι σίγουρος ότι θα βρεθεί ομόφωνα η διαδικασία ώστε η ομάδα μας να αγωνίζεται στην πόλη μας .
Αν δεν γίνουν οι παραπάνω ενέργειες, θα βαρύνουν ανάλογα τον καθένα μας.               
                         Με εκτίμηση   
                   Σταθάκης  Θεόδωρος    
       Δημοτικός Σύμβουλος  Μείζονος Αντιπολίτευσης
                                          

Υ.Σ SADENTREPESE Χρειάζονται 9 δημοτικοί σύμβουλοι για να έλθει  το θέμα στο Δ.Σ, νομίζω ότι θα το πράξουν, δίχως να χρειαστεί να .... μετρηθούν!!!                                                                                                                                          

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ασχετο.
Επειδη εκτος απο εσενα διαβαζω και αλλα μπλογκ,ειδα σε σελιδα της πιεριας,αναρτηση που αφορα το επαλ κισσαμου.Συγχαρητηρια στα παιδια και στους καθηγητες τους.Η σελιδα λεγεται η αλεπου του Ολυμπου.Ενδεχομενως να το εχεις αναφερει και εσυ και μου εχει διαφυγει.Παντα καλοπροαιρετα.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

http://sadentrepese.blogspot.gr/2013/04/blog-post_7571.html