Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

ΣΤΑ ΧΑΡΑΚΩΜΑΤΑ

ΤΟΕΒ Χρυσοσκαλίτισσας...... εκιά γίνεται πόλεμος και μεις δεν παίρνουμε χαμπάρι..... Κοπέλια άμα βγάλετε νικητή να μας πείτε τι απόγινε με την σύρραξη!!!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλος ο αγώνας τους για να πάρουν τη διοίκηση του ΤΟΕΒ και να τον σώσουν μετά το σώσιμο του Λαφονησιού, κρέμμεται σε μια ένσταση... Δεν τους είπε ο δικηγόρος τους ότι με τόσες μαλ... που έχουν κάνει παραβιάζουν καταστατικά και δικαστικές αποφάσεις και ότι κινδυνεύουν να πένε στη ψειρού.

Ανώνυμος είπε...

Εποπτεύουσα αρχή του ΤΟΕΒ , είναι ο Δήμος Κισάμου.
Έχει στα χέρια του τις καταγγελίες , όλα τα έγγραφα , είναι αρμόδιος και έχει την ευθύνη να υποχρεώσει τον προσωρινό πρόεδρο να εφαρμόσει τόσο την απόφαση του Πρωτοδικείου Χανίων , τις αποφάσεις του Δ.Σ. και το καταστατικό του Οργανισμού.
Σήμερα 7 το απόγευμα έγινε η πρώτη τοπική συνέλευση Κεφαλίου (στην οποία απαιτείται το 50% +1 των ψήφων των εγγεγραμμένων στους κτηματικούς καταλόγους για να έχει απαρτία) και ήταν μόνο δύο άτομα , άρα πάμε την άλλη Παρασκευή σε επαναληπτική συνεδρίαση , στην οποία δεν απαιτείται απαρτία , έτσι ώστε να προκύψουν οι 4 αντιπρόσωποι από τι Κεφάλι για την Γενική Συνέλευση του Οργανισμού.
Αύριο έχει Αμυγδαλοκεφάλι και την Κυριακή Βάθη.
Ιάκωβος Σπερελάκης από το Κούνενι Κισάμου

Ανώνυμος είπε...

ειναι αλήθεια ότι κάτι καλόπαιδα ξεκίνησαν από καφενείο μεγαλοπαράγοντα της δημοτικής αρχης στο Κεφάλι εχθές το βράδυ να επιτεθούν στον πρωην του τοεβ νομιζοντας οτι ειναι στο γραφειο στην βαθη?
ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΑΛΗΤΑΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

πάνω στο τελευταίο σχόλιο δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ , αυτά να τα βλέπουν οι προύχοντες μας από όλες τις παρατάξεις , για το που έχουν οδηγήσει την τοπική κοινωνία στην περιοχή.
Το σίγουρο είναι ότι το περασμένο ΠΣΚ είχαμε τις πρώτες συγκλίσεις των τοπικών συνελεύσεων και τους έχουμε ζητήσει τους κτηματικούς καταλόγους , που ο προσωρινός πρόεδρος κατά τις δικές του απαιτήσεις έφτιαξε με τις γνωστές μεθόδους τις οποίες χρησιμοποιεί από την πρώτη μέρα της προσωρινής θητείας του, με τους οποίους θα διεξαχθούν οι εκλογές , με αίτηση μας και μέχρι αυτή την στιγμή δεν μας τους έχει δώσει και μάλλον θα τους πάρουμε μέσω εισαγγελέα . Όλοι έχουν καταλάβει ότι η περιοχή έχει μπει σε δικτατορική περίοδο και χθες είχανε και επέτειο .
Ιάκωβος Σπερελάκης από το Κούνενι Κισάμου.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στους μπράβους του συνταξιούχου, που κατάφεραν να απαξιώσουν και να διχάσουν μια ολόκληρη κοινωνία, την κοινωνία των Εννιά χωριών.
Έιστε άξιοι της μοίρας σας, αν νομίζετε ότι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργείτε θα φέρει τα αποτελέσματα που εππιθυμείτε. Οι απειλές και οι εκφοβισμοί προς τα γεροντάκια, τις γριούλες και το εργατικό προσωπικό (που εσείς προσλάβατε στο Λαφονήσι) δεν έχουν πέραση πλέον...
Αλήθεια ο συνταξιούχος που εμφανίζεται με πορτοκαλί μπλουζάκι STAFF σε διάφορες φωτό στο διαδίκτιο μέσα στην Καντίνα παίρνει ακόμα τη σύνταξή του;